Kookboek Voedingscentrum "Vandaag vegetarisch"

Voedingscentrum, eerlijk over eten. In het boek "Vandaag vegetarisch" staan heerlijke vegetarische gerechten, maar ook adviezen over hoe je met het eten van minder vlees (of helemaal geen vlees) toch aan de benodigde vitamines en mineralen komt. Een aanrader!
Vandaag vegetarisch - Koken met peulvruchten, soja, ei en noten
De reden om vlees te laten staan, verschilt per persoon. Voor de één staat het dierenwelzijn voorop. Voor de ander is milieu, religie, gezondheid, of simpelweg afwisseling de reden om vegetarisch te eten.
Steeds meer mensen eten vegetarisch of flexitarisch. Het is lekker, gezond, en ook nog eens duurzaam. In dit kookboek vind je meer dan 60 vegetarische recepten op basis van peulvruchten, soja, ei, noten en vleesvervangers. Van heerlijke bonensalades tot koken met zeewier. Het komt allemaal voorbij.
Bij een aantal recepten vind je nu ook QR-codes die verwijzen naar een kookvideo die bij het recept hoort.
Onze culinair specialist Suzanne laat in de video's zien hoe je het recept maakt.
Naast dat gerechten lekker smaken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt als je geen vlees eet. In dit boek lees je daar alles over.
Kortom, "Vandaag Vegetarisch" geeft je handvatten om op een gezonde manier plantaardig (en diervriendelijk) te eten.
Deel dit artikel met je vrienden: